OD SADA U SESVETAMA I DJEČJA OFTALMOLOGIJA

DJEČJI OFTALMOLOŠKI PREGLED više je od same provjere vida i od sada ga možete obaviti u POLIKLINICI NOVAK.

Preglede obavljaju dugogodišnji liječnici iz KBC-a, odnosno prim. dr. med. specijalisti oftalmologije, uže specijalnosti za dječju oftalmologiju i strabologiju. Specijalističke oftalmološke preglede vršimo za djecu stariju od 3.g  po potrebi uz širenje zjenica i skijaskopiju.

Dječji oftalmološki pregled jedan je od najvažnijih pregleda koji se treba obaviti najkasnije do djetetove 4. godine života. Intenzivan razvoj vida traje do 7. godine života i dijete nikada nije premalo za oftalmološki pregled. Bitno je reagirati dok se vid razvija, kako bi se omogućio normalan razvoj dječjeg oka i vida, kao preventiva kako bismo izbjegli neželjene učinke koji se kod djece mogu manifestirati u kasnijoj životnoj dobi.

Uz pregled u POLIKLINICI NOVAK ostvarujete velike pogodnosti u OPTICI DADO (kompletan iznos plaćenog pregleda priznaje se pri kupovini naočala u optici)! Optika pruža bogati asortimana dječjih okvira, stoga djeca mogu odabrati okvire različitih boja, oblika ili omiljenih likova za sve dječje uzraste-od bebe do tinejdžera.

Termin za dječji oftalmološki pregled možete rezervirati na 01 2009 004 ili info@poliklinika-novak.hr

DJECA I NAOČALE više...

vrh stranice