O NAMA

Dobro došli na stranice oftalmološko-optičkog centra OPTIKE DADO i POLIKLINIKE NOVAK!
OPTIKU DADO osnovao je majstor očne optike Dragutin Novak 1995. godine, i kao takva je jedna od najstarijih optika u Sesvetama. Nalazi se u centru Sesveta, na adresi Varaždinska c. 16, u neposrednoj blizini Hrvatske pošte i Tržnice Sesvete.
OPTIKA DADO i POLIKLINIKA NOVAK jedinstveni je oftalmološko-optički centar u istočnom dijelu grada gdje bez stresa u ugodnom okruženju i pod stručnim vodstvom, možete obavite sve za Vaš vid:
• specijalistički oftalmološki pregled, odnosno liječnički pregled u našoj POLIKLINICI NOVAK za odrasle i djecu (oftalmološki   pregled, strabološko - oftalmološki pregled, pregled za kontaktne leće, OCT, Vidno polje, UZV oka, kompletan glaukomsko -   oftalmološki pregled i dr.),
• odabrati sve vrste najkvalitetnijih naočalnih leća uz profesionalno savjetovanje,
• odabrati jedinstveni okvir po Vašoj mjeri ( u ponudi više od 3.000 dioptrijskih okvira „ZA NJU I NJEGA“),
• odabrati okvir po mjeri Vaših najmanjih i to po boji ili omiljenom liku u DJEČJOJ OPTICI,
• osigurati garanciju i servis te dodatne pogodnosti za sve naše vjerne stranke / pacijente.
Godinama nastojimo pomno pratit sve tehnološke inovacije kako bismo odabrali najkvalitetniju tehnologiju i prave partnere, liječnike oftalmologe s dugogodišnjim iskustvom te svjetske lidere naočalnih leća i okvire renomiranih svjetskih brandova kako bi naši klijenti bili u potpunosti zadovoljni.
Procjenjuje se da 90% informacija koje primamo iz vanjskog svijeta dobivamo putem vida i zbog toga je kvaliteta vida toliko važna. Zbog sve većih zahtjeva suvremenog načina života: čitanja, korištenje računala i ostale moderne tehnologije, vožnje, sportskih aktivnosti i drugog, kupci očekuju sve učinkovitija rješenja koja su prilagođena takvom načinu života.
Stoga vođeni mišlju "bez kompromisa" kad je u pitanju kvaliteta, želimo zadovoljiti najzahtjevnije kupce i educirati nove kupce naočalnih leća, da kompromisi ne postoje u odabiru pomagala za poboljšanje našeg svakodnevnog života. Jer za nas Vaš vid je neprocjenjiv i stoga svakom klijentu pristupamo individualno i s posebnom pažnjom, kako bismo zadovoljili sve aspekte: napravili kvalitetan pregled od strane liječnika oftalmologa, odabrali funkcionalne naočalne leće usklađene Vašim svakodnevnim potrebama te odabrali okvir prilagođen Vašoj osobnosti.

Neka odabir naočalnih leća bude isključivo na zadovoljstvo Vaših očiju, a naočalni okvir Vaš svakodnevni jedinstveni personaliti!
Naziv: D.A.D.O., d.o.o. za izradu i prodaju naočala
Skraćeni naziv: D.A.D.O. d.o.o.
Adresa sjedišta: Varaždinska 16, 10360 Sesvete (Grad Zagreb)
OIB 13858211863
MBS 080368420
Nadležni sud: Subjekt je upisan kod Trgovačkog suda u Zagrebu
Temeljni kapital društva iznosi 264.500,00 kn
Član društva : Novak D., zastupa društvo pojedinačno i samostalno

vrh stranice