AKCIJA-VARILUX 1+1 GRATIS

Ako imate više od 45 i osjećate probleme s vidom, velika je vjerojatnost da otkrivate prezbiopiju, uobičajeno slabljenje vida na blizu. Ali dobre vijesti su da postoji više rješenja nego ikad do sad. Ne morate nositi više pari naočala (za daljinu i čitanje) ili bifokalne naočale s vidljivom linijom koje su nosili vaši roditelji. Progresivne leće nude mekan prijelaz od udaljenosti za daljinu, preko vida na srednjoj udaljenosti do vida na blizu pokrivajući i sve ostale potrebne korekcije. To znači da progresivne leće imaju progresivnu korekciju dioptrije (od vrha prema dnu leće), smanjuju napetost oka i omogućavaju najprirodniju korekciju vida.

TIJEKOM JESENSKIH MJESECI OPTIKA DADO SESVETE U SURADNJI SA ESSILOR OPTIKOM NAGRAĐUJE

VARILUX PROGRESIVNE NAOČALNE LEĆE 1 + 1 GRATIS

U periodu od 01.09.2018. do 31.12.2018. pri kupnji VARILUX PROGRESIVNIH NAOČALNIH LEĆA u Optici Dado Sesvete dobit ćete još jedan par VARILUX PROGRESIVNIH NAOČALNIH LEĆA na poklon. U akciji je moguće kombinirati sve proizvode iz Varilux ponude s time da se kao drugi par može izabrati i VARILUX DIGITIME leće (progresivne leće za rad na računalu ) ili EYEDRIVE PAL (progresivne leće za vozače). Kombinirati se mogu međusobno svi dizajni progresivnih naočalnih leća, tako da sada možete birati između fotoosjetljivihbijelih ili sunčanih progresivnih naočalnih leća.
Posjetite našu poslovnicu Optika Dado Sesvete, obavite kompletan OFTALMOLOŠKI PREGLED VIDA i osigurajte si DVA PARA vrhunskih Varilux progresivnih naočalnih leća po CIJENI JEDNOGA.

vrh stranice